Onthaast en ontmoet
Onthaasten, bijkletsen of dagdromen doe je in de Huiskamer

Onthaast en ontmoet!

In onze Huiskamer aan de Zeven Alleetjes kun je 6 dagen in de week terecht voor een heerlijke kop koffie, ontbijt, lunch en een avondhap. Heerlijk om te onthaasten, bij te kletsen of gewoon je dag te overdenken. Spreek alleen af of samen. Onze barista maakt voor jou een heerlijke koffie! Zien we je snel?

In onze wijkvestigingen Aa-landen, Stadshagen en Zuid hebben we geen uitgebreide horeca. Je kunt er wel terecht voor een kop koffie of thee. 

Zin in een praatje? Pak een Kletskop!

Bezoek je onze Huiskamer in Stadkamer Centrum en heb je zin een praatje met iemand? Kies dan bij het bestellen van je koffie of thee voor een Kletskop. Daarmee laat je andere bezoekers weten dat je in bent voor een praatje. En zie jij iemand alleen aan een tafel zitten met zo’n Kletskop. Schuif dan gezellig aan!

Deze fantastische tip voor een Kletskop kregen we van één van onze bezoekers. Oorspronkelijk komt het idee van de Kletskop uit Noorwegen ‘Skravlekopp’ en is het in het Zuiden van Nederland geïntroduceerd. In de Huiskamer in Stadkamer kan iedereen elkaar ontmoeten. Je kunt er terecht om te werken, te leren, voor de gezelligheid én dus ook om een praatje te maken

Op ons menu staat Soep van de verspillingsfabriek!

We gooien jaarlijks in Nederland voor minstens 5 miljard euro aan voedsel weg. Een deel daarvan is verse groenten. Afgekeurd 
omdat ze te klein, misvormd of te bont zijn. De Verspillingsfabriek redt deze groenten en bereidt er smaakvolle soepen van.

Kijk ook eens naar