Media- en taaleducatie

Het team Media- en taaleducatie werkt samen met het Zwolse onderwijs aan de verbetering van het leesonderwijs en de digitale vaardigheden van kinderen en jongeren. Ons belangrijkste speerpunt is: zorgen dat kinderen plezier hebben in lezen. Want plezier in lezen doet lezen. En als je meer gaat lezen, dan word je er beter in en dat is de sleutel tot geletterdheid! Hier vind je meer informatie over ons programma Alle Zwolse Kinderen Lezen, scholing, advies en landelijke leesbevorderingscampagnes.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Ons programma Alle Zwolse Kinderen Lezen

Met het programma Alle Zwolse kinderen lezen wil Stadkamer het leesplezier vergroten bij kinderen van 0 tot 18 jaar op de (voor)scholen in Zwolle. Want plezier in lezen doet lezen. En als je meer gaat lezen, word je er beter in en dat is de sleutel tot geletterdheid! 

Klik hier voor alle informatie over Alle Zwolse Kinderen Lezen.

 

Declareren uit het Leesfonds

Een school die deelneemt aan Alle Zwolse Kinderen kan aanspraak maken op een leesfonds’. Om hiervoor in aanmerking te komen is er een aantal spelregels waar je als school aan moet voldoen. Lees hier alles over het leesfonds.

Tarieven instellingen

Wil je een abonnement op Stadkamer voor jouw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, BSO of school? Of wil je gebruik maken van onze producten of diensten?

Hier vind je de tarieven voor instellingen.

Kijk ook eens naar