Als activiteitenvrijwilliger ben je het spin in het web bij een activiteit. Je werkt samen met de medewerkers van de Frontoffice als het gaat om het ontvangen van gasten bij binnenkomst en het verwijzen naar de zaal, en je ondersteunt de horecamedewerkers bij zetten van koffie/thee en het allerlei hand en spandiensten die nodig zijn om de activiteit op rolletjes te laten verlopen.

Wat doe je als vrijwilliger activiteiten
Als activiteitenvrijwilliger weet je hoe je een prettige sfeer creëert voor de gasten van de activiteit. Je controleert voor aanvang de zaal en ruimt waar nodig kleine rommeltjes op. Je communiceert met het horeca personeel over de tijdsplanning en voorbereiding van de avond. Eventueel help je bij het zetten van koffiethee. Je helpt bij het inschenken van koffie en thee bij aanvang en in de pauze met het uitschenken van drankjes.

Als de gasten binnenkomen help je bij het inschenken van koffie en thee en verwijs je de gasten naar de juiste plek. Indien nodig controleer je de tickets. Je kunt de activiteit zelf bijwonen, maar je bent alert op je rol van aanspreekpunt en regelaar mochten de gasten iets nodig hebben.

Na afloop help je opruimen en het afsluiten van het pand.

Wat breng jij mee?
Je bent sociaal en graag onder de mensen. Je bent niet bang om in gesprek te gaan met gasten en medewerkers. Je kunt goed samenwerken met verschillende mensen en afdelingen en je bent stressbestendig. Je bent flexibel en proactief, iedere activiteit is anders en dat vraagt om schakelen en inspelen op de situatie. Je staat open voor ontwikkeling en begeleiding. Je vindt het geen probleem om na sluitingstijd gezamenlijk het pand af te sluiten.

Info en aanmelden
Heb je interesse in deze vacature? We gaan graag met jou in gesprek tijdens de maandelijkse informatiebijeenkomst in Stadkamer centrum. Meld je aan via onderstaand formulier.
Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Marijne Bos.

Ga je bij Stadkamer aan de slag als vrijwilliger? Dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Ben je benieuwd naar wat onze vrijwilligers vinden van het werken voor Stadkamer? Lees hier een aantal interviews met onze vrijwilligers.

Kijk ook eens naar