Stadkamer smaakt naar meer!

Stadkamer smaakt naar meer is een programma met verschillende culinaire activiteiten. Op deze pagina zie je een overzicht van de activiteiten die op dit moment in Stadkamer te bezoeken zijn. Zo hebben we de terugkerende activiteiten 'kijkje in de keuken' en 'Tegenlicht in de Stad!". 

Kijkje in de keuken

Tijdens Kijkje in de Keuken ontmoet je een nieuwe culinaire cultuur. Elke editie heeft een andere gastspreker met hun eigen culturele achtergrond. Tijdens deze activiteiten hoor je verhalen over verschillende eetculturen en proef je de lekkerste gerechten. 

Tegenlicht in de Stad!

In het nieuwe programma 'Tegenlicht in de Stad!' van Stadkamer Zwolle en Club Cele zetten we Zwolle (weer) in beweging. We stellen onszelf de vraag: hoe gaan we op een verantwoorde(r) en duurzame(re) manier om met ons voedsel, nu en vooral in de toekomst? Een vraag die wij ons ook in onze stad moeten afvragen, want eten doen we immers allemaal. Van de boer, je eigen balkon, uit je (moes)tuin tot op je bord – hoe werkt dit dan, en hoe lang gaat het nog op de manier die wij gewend zijn? Bekijk hieronder de volgende editie! 

Volgende editie

Dahlia's en aardappelen

Op het oog een wonderlijke combinatie, toch is er een overeenkomst. Wil je weten wat de overeenkomst is tussen dahlia's en aardappelen? Tijdens deze lezing laat Brian Kabbes je kennismaken met de veelzijdigheid in kleur en vorm van de aardappel en haar boeiende familieleden. I.s.m. Dahliavereniging Onder de Peperbus.

Meer informatie

Kijk ook eens naar